Blazers er det nye mønsteret i Bollywood

Bollywoods manager kvinner jobber blazere for å øke det store mens de forkjemper sin kraftige fashionista -betegnelse.

Ved å bruke den lille dukkert i temperaturen til skrittet, ringer kvinnene fra B-byen i et nytt mønster av å bruke blazere praktisk talt overalt. Når vi trekker frem den mektige formelle lagdelingen fra garderobene til Gamba Osaka Skjorter sine mannlige kolleger, tyr våre mote-kjendiser til et utvalg av semi-formelle sportsblazere i alle nyanser, mønstre, så vel som stoffer.

Det være seg en begivenhet eller på flyterminalen eller avslappet hangouts, glitterbyskuespillerne skal ut så vel som om sportslige blazere for å kappe opp denims, korte kjoler, skiller seg så vel som til og med badedraktene.
Trending Blazers i Bollywood:
Vi er i som med denne lagdelingen som legger all den rette kraften til utseendet deres. Kloke så vel som sexy, gjør disse ganske stjernene blazere helt riktig.
Bla med for å se alle de nylige observasjonene til Bollywood -skuespillerinner som bruker blazere, så godt som du absolutt vil forstå det er verdt.

Priyanka Chopra:
Den morsomme L.A -værtilstanden gir Priyanka all grunnen til å legge opp med stil. Når du legger de typiske lange lagene så vel som jakker bak seg, fungerer denne eksotiske sjarmen en hel del blazere for å holde seg varm så vel som absolutt stilig. Priyanka Chopra lager opp garderoben sin med mye av dem, og slår sammen omslaget sitt med alle antrekkene sine. Funnet i Blazers Day In Day Out, ser det ut til at hennes vakre hvite blazer er den mest slitte.
Å legge til noe flott til våren Floral Midi -skjørtet var PC som donerte en svart kjæreste i form blazer, og gikk sammen med sin spekulerte kjæreste Nick Jonas.

Kilde: Twitter.com/jicknonasnewsin Et slående semi-formalt utseende var Priyanka Chopra ved hjelp av en oppstartskutt denim samt kremvest med en krem vintersesong blazer. Fendi -vesken tilførte noen skjønnhet til disse grunnleggende om de ble gjort riktig.
Kilde: Twitter.com/priyankacentrala White Blazer Laying har vært en konstant for Priyanka. Hun, mye mer enn å bruke det, har blitt brakt det som en trendy lagdeling til sommeren på sommeren i ganske pasteller. Mens PC på en begivenhet brukte den hvite blazeren over hennes pulverblå maxikjole på JFK -flyterminalen som gikk sammen med Nick Jonas, fikk PC soms somre til å se bra ut, og lagde lavendelen skiller seg med blazeren.

Kilde: Justfabzz.comshilpa Shetty:
På den regnigste dagen i Mumbai kom Shilpa Shetty til en middag på Bollywoods foretrukne designer Manish Malhotra, og brukte en Gingham Blazer over YSL -tee. Shilpa UNAM Pumas Skjorter kledd bare best for den litt kalde kvelden, og parret blazeren sin med en Stella McCartney -slynge i tillegg til et par slående blå kikk fra YSL. Shilpa stylet absolutt uanstrengt for sin datakveld med venner.
Kilde: IndianExpress.comjacqueline Fernandez:
Jacquelines Blazer -utseende er mål. Damen ble posert for et magasinbilde som skytes mange nylig, og absorberte all vår interesse for å jobbe en slående Red Zara Blazer over en Tommy Hilfiger -badedrakt. Sterk så vel som nydelig var dette blazer -utseendet stylet av Sonam Poladia.

Rasika Duggal:
På Cannes i år jobbet skuespilleren Rasika Dugal metallisk Sheen topping med rå mango jumpsuit samt en gylden blazer fra etiketten. For å legge til noen flotte følelser til det semi-formelle utseendet, overrasket Rasika oss med sin metode for å jobbe de trendende blazerne. Styling kredittvurderinger til teamet av FC Porto Skjorter hvem som brukte hva når.
Kilde: Instagram.com/raw_mangodiana Penty:
På markedsføringen hennes oppkjørte for Parmanu, ga skuespillerinnen Diana Penty oss en hel del passer opp. For noe avvik overrasket damen oss med å bruke et grunnleggende utseende til T. amping skjønnhetskvotienten til hennes grunnleggende svarte tee samt blå rippet denim, Diana fikk hoder til å snu, og kastet på en godt montert hvit blazer.
Kilde: SocialNews.xyzParineeti Chopra:
Å gi henne monoton utseende en øyeblikkelig oppgradering var skuespilleren Parineeti Chopra på flyplassen. Damen brukte sin rustoransje lille kjole så vel som solbrune støvler med en blå blazer -lagdeling. Kontrastspill gjort riktig, PARINEETI produserte et avviklet, men trendy flyterminalutseende mens hun jet setet.
Kilde: In.com med monsuner som er innstilt inn, er vi positive til å gjøre blazere på en av de vindfulle dagene denne sesongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *