Deal Alert – Restricted Sale

FYI – Begrenset bruker 60% avslag på Sitewide i dag – pluss gratis frakt. Nesten hva som er tilgjengelig i små så vel som høye størrelser, så vel som mye av det er produsent vaskbar. Det er noen fantastiske klassikere å tenke på å få, inkludert:

Deres “begrensede samling” passer – tradisjonelle kutt så vel Bologna FC 1909 Skjorter som former (i morsomme farger som hvitvin i tillegg til svart, marine, så vel som grå) som kommer ekstremt lave i dag. Den visualiserte skjedekjolen kommer ned til $ 39,20, samt jakken Verdensmesterskapet i fotball Skjorter (dessverre tilbys i vin) kommer ned til $ 63,20.
Ashton Tee Ajax Skjorter -skjorten (og linjen med skjorte kjoler) – ekstremt populær, som du kan fortelle fra sannheten at de har en hel “Ashton -butikk” på stedet. Den visualiserte blusen kommer ned til 19,98 dollar.
Limitedets skaterkjoler så vel som skjørt har vært store i noen sesonger nå – de har et stort utvalg (stoffer, farger, utringninger, armlengde) samt en god del fantastiske anmeldelser. Den visualiserte kjolen tilbys utelukkende online, samt kommer ned til $ 27,98 i dag.
Mange andre fantastiske grunnleggende ting, for eksempel dette flotte Jacquard -blyantskjørtet som kommer ned til $ 27,98.

Ikke unnlater å huske å inspisere dets detraksjonssamling også.
Damer, hva er favorittene dine å få til det begrensede?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *