Slik bruker du en silket tunic topp og flaunt din sassy stilfølelse

med lange rennende kjoler, leggings, klesbukser, palazzoer eller til og med med din etniske indiske slitasje, kommer det ydmyke svaret hvordan du bruker en silket tunic -topp gjennom. Det allsidige plagget kan være en godbit for fashionistaen, sitte i skapet og vente på å bli utforsket, bare hvis hun vet hvordan hun skal bruke en silketunika.
[Les også: Tunics av Manish Malhotra]

Ulike måter å bruke tunika skjorter på
Så grøft de kjedelige buksene og en tunika, og la oss vise deg best om hvordan du bruker tunika -skjorter på flere måter enn en. La oss komme i gang.
Tilfeldig din
En trykt sexy tunika -topp kan kobles sammen med bomullsstrukturerte bukser for en uformell kveld. Du trenger ikke å prøve for hardt for å komme med en uttalelse, siden dette utseendet når det brukes med et uttalelse nakkestykke og ballerinaer, gjør jobben sin!

Med drattede Olympique Marseille Skjorter denims
Du kan koble opp silket tunika -toppene med et par drattede denims eller vanlige denims til fredagsdressing på jobb. Å holde alt tilbehør borte og bruke minimal sminke også, utseendet ditt ville være en forbløffende!

Silketunika for festivaler
For å holde utseendet ditt lett og veldig uformelt for festlighetene rundt, kan du koble opp silketunikketoppen med et par bukser av Aston Villa FC Skjorter jeans. Broderiet på silketunikketoppen er storhet nok til å flagre på festene! Her er svaret ditt om hvordan du bruker tunika -skjorter!

Overdimensjonerte tunikaer
Overdimensjonerte tunika er tilbake i stil og perfekt å ha på seg når det er en nipp i luften. Du kan koble opp den store Twisted Tunic -toppen på en veldig haute måte, med svarte ugjennomsiktige leggings eller mørke ciggy -bukser. For å forbedre utseendet, bør du bruke pumper eller hæler for en illusjon av storhet!

La det flyte
Bruk den lange flytende tunika -toppen i silke, med hvite bukser og hæler. Den helt hvite sagaen for sommermånedene neste år ville være en moteerklæring som du kan komme med!
[LES OGSÅ: Fashion for Women in 30 -årene]

For bassengsiden eller strandfester
Planlegger du å treffe bassengene tidlig neste år, og ville ikke vite hvordan de skulle se kult ut uten å vise frem den bikini -kroppen for mye? Her er svaret ditt- en silket tunika med intrikate pyntegjenstander i kragen, det er det!

Gypsy Boho Look
Ganske sexy og bohem når du bruker et pyntet tykke midjebelte på sigøyneronene og en bohemsk silketunika!

Gate stil
Av til markedet eller kanskje skynder seg til kjøpesenteret for å møte venner, kan du ta et par kjæresteshorts og parre det med en mørk brodert tunika -topp!

Med Bearpaw -støvler
For de nippy vindene om kvelden ved sjøen, ville det være en moteuttalelse å flaunt under stjernene!

[SC: MediaD]
Blomster tunika topper med varme bukser
For regndanseselskapene du ville delta, ville blomstert tunika -topper nåde anledningen bedre når de bæres med varme bukser eller kjæresteshorts.

Avgårde til jobb
Chilly og Cold ville være dagene på jobben og å komme inn på fredag PSV Eindhoven Skjorter på å kle seg for å se elegant ut ville være en tøff! Men med en mynt tunic topp i silke og svarte leggings, kan du holde varm og velsmakende.

For baby shower
Store tunika -topper over skinnbenet og en overdreven spinkel stofffrakk i polka dots, hvorfor ikke? Det er din baby shower -arrangement, og du må se kjempegod ut som en mamma å være!

Bruk den med bukser
Elsker måten japanerne bærer sine silketunika -topper; med bukser!
[LES OGSÅ: Gypsy Fashion for Every Day Wear]

Vi håper disse ideene på forskjellige måter å bruke tunika -skjorter og topper kommer godt med. Det er mange flere måter å bruke en tunika helt sikkert, og vi vil vite fra deg hvordan du styler dem alle! Skriv inn!
Bildekilde: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *