Athleisure-trenden i 2020: En førsteklasses grossistfiskprodusent er oppmerksom!

Athleisure-trenden i 2020: En førsteklasses grossistfitnessklærprodusent er oppmerksom!
15/12/2019, postet av Alanic Global
Tror du at bruk av treningsstudioene dine bare er begrenset til treningsstudioet ditt? Vel, det ville være en ganske urettferdighet for din trendy treningsstudio hvis en slik norm hadde blitt brukt på den nylige trenden med å blande atletikk med fritid og slapping har tatt verden med en storm. Fra Rihanna og Beyoncé til Pharrell Williams – alle har blitt sett på sportslige athelantrekk overalt. Selv om du kan bruke tusenvis av kilo og dollar for å skaffe deg de ideelle athelisurantrekkene, vil vi be deg om å holde det enkelt, men fantastisk. Athleisure er det nye navnet for uformell mote, og i USA skaper det en krusende effekt blant fitnessfreaks og moteelskere.

Her er noen av triksene for å skaffe deg det ideelle athleisure -antrekket uten å ha deg selv praktisk talt å sprekke bankbalansen din –

Alt du trenger er et par svarte yogabukser: Black Cropped Skinny Yoga Pants uttaler komfort og avslapning til deg. Nå kan du bruke denne beskjærte yogabuksene utenfor treningsstudioet ditt også. Bare teamet det med en baggy tee og ta på deg et komfortabelt par flate ballerinaer eller et par joggesko. Det er det. Gå ut for den uformelle søndagsbrunsj eller hangout med vennene dine ved å være annerledes og se smart, uformell, men annerledes ut!
Ta frem dine fargerike strømpebukser: Fargerike strømpebukser er ikke lenger underforstått for å legge til en smulefarge til dine mundane treningssentre. Men du kan nå bruke dem med din dressy monotone -tunika for jentenes natt ute, eller slå den sammen med en lys, baggy tee for den ideelle piknik med vennene dine. Selv om leiligheter er mye mer å foretrekke, kan du like godt jazz opp utseendet ditt med lyse høye hæler også! Få de beste strømpebuksene på grossistmoteprodusentene nærmest deg i tankene som blåser priser!
Legg glidelås -topper i garderoben din: Zippede topper på samme måte som spordrakter er ganske raseri i dag. De gjør at du kan se smart og fit, mens du samtidig får deg til å se like komfortabel og avslappet ut. Du kan slå deg sammen med dine vanlige denims – eller dratt for å se mye mer elegante ut – eller selv med linbuksene dine. Tanken er å fremstille deg selv som veldig komfortabel med en i-don’t-care-mye-om-klær holdning mens du gir en flott moteerklæring mens du er på farten! Du kan få de beste til store priser på grossistfitnessklærprodusentene nærmest deg!
Bruk joggeskoene eller lerretskoene hele dagen: joggesko eller sportssko er ikke lenger brukt i treningsstudioet eller sportsarenaen. Du kan nå bruke dem hele dagen – det være seg med denims eller strømpebuksen og baggy tees, eller du glidelås topper og jeans. De ser uformelle, men likevel spektakulære ut!

Tagger:
Moteklærprodusenter
Fitness klærprodusenter
Fitness klærprodusenter
Engros moteklær
Engros moteklær produsenter
Engros treningsklær
Enprodusenter av grossistklær

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *