Ukens dress: Teori

For hektiske arbeidskvinner er passformen ofte den enkleste antrekket å kaste på om morgenen. Generelt handler ikke denne funksjonen om intervju passer for kvinner, som må være like tradisjonell så vel som grunnleggende som du får – i stedet handler denne funksjonen om den noe forskjellige passformen som er fasjonabel, men likevel profesjonell. For din vurdering: en dobbeltbrystet blazer fra et hofteformet merke. Interessant. Jeg har historisk sett vært imot den dobbeltbrystede blazeren, men er jeg gal? – Noe med dette appellerer til meg. Jeg liker strukturen så vel som skarphet på skuldrene, så vel som familiemedlemmet slouchiness gjennom resten av det, noe som føles veldig … 2015. Jeg mener vi har sett dobbeltbrystede blazere på økningen i noen år nå ( Fluminense Skjorter Jeg husker mest denne April Fools Roundup of Shorts dresser) … Så: Huh. Er du for eller mot dobbeltbrystede blazere, damer? Jakken (Edition 2 Elkaey W Blazer) er $ 485; Andre produkter i nøyaktig samme materiale (utgave 2) er skreddersydde maksbukser, ankelbukser, den skreddersydde Gabe-blazeren, samt en skiftkjole. (Nysgjerrig på forskjellene i teoritur? Her er vår siste diskusjon om punkt.) (L-5)
Denne publiseringen består av tilknyttede lenker, så vel som Corporette® kan gjøre provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mange flere detaljer se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet markedsføringsprogram som er opprettet for å levere et indikerer for oss å lage kostnader ved å koble til Amazon.com så vel som tilknyttede nettsteder.
Salg av arbeidstøy for 9.23.22 (våre favoritter med fet skrift!):
Ann Taylor – 30% avslag på kjøpet ditt (eksklusjoner gjelder).
Amour Vert-Salgssalg, så mye som 50% avslag (flott for silkebluser samt miljøvennlige klær).
Banana Republic-Halvårlige kompiser og husholdningsarrangement, 40% avslag på fullprisskjøp!
Banana Republic Factory-Halvårlige Sanfrecce Hiroshima Skjorter kompiser og husholdningsarrangement, 50% avslag på kjøp!
J.Crew – Ytterligere 30% avslag på salgsstiler
J.Crew Factory – Så mye som 50% avslag på alt; alle denim $ 49,95; Ytterligere 15% avslag på topper, tee -skjorter og sko
Loft – 50% avslag på Palmeiras Skjorter hva som helst og gratis frakt!
M.M. Lafleur – spar så mye som 80%
Neiman Marcus – Siste telefonsalg, så mye som 75% avslag!
Nordstrom – Summer Salg er på! Spar så mye som 60% med 9/12
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, så mye som 70% avslag!
Victoria’s Trick-Spar 40-70% på 1000-tallet av salgsstiler

Annet salg av merknad:
Buffy – så mye som 35% av sengetøyet
Fallskjerm-Spar så mye som 40% avslag på siste sjanseartikler

Noen av våre mest aktuelle artikler her på Corporette …
12 enkle oppdateringer for kontoret

Enkle metoder å huske på å ta medisinene dine

Hva du skal få for å jobbe på Ann Taylor

Hva er dine foretrukne TV -serier for inspirasjon av arbeidstøy?

Flotte Apple -snarveier for å hjelpe deg på jobben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *