Business Aspirants kan merke og selge disse Trending Wears i høst 2019

Company Aspirants kan merke og selge disse Trending Wears i høst 2019
02/01/2019, postet av Alanic Global
Hva er det å være en ‘markedsmulighet’ for eier av små klesbedrifter?

Når en markedstrend dukker opp, får du det før noen av konkurrentene gjør det.
Du holder et godt øye med kjendiser motescenen. og bestem hva slags eller varianter av slitasje til engros.
Du gjør markedsundersøkelser som hjelper deg å vite om de kommende klestrendene. Du engros deretter.

Å være markedsmulighet gir deg en fordel i dette overdrevne markedet, vinner deg mange nye kunder og øker til slutt inntekten og fortjenesten betydelig ganske enkelt.

Hvis du er en av disse opportunistene, er her 5 klær som er trender i den globale motescenen 2019. Engros dem umiddelbart; Eller bedre, kjøp og selg dem under ditt eget etikettnavn. Produsenter av Top Private Label Apparel tilbyr disse variantene til en veldig praktisk prisklasse.

Athleisure Wears- Ingen andre klesvarianter kan matche mani av athelisur i dag. En idrett eller atletisk slitasje båret av mennesker under normale fritidsaktiviteter, trenden med disse slitene toller høyt av hver dag som går. Tiltalende hovedsakelig de unge forbrukerne, joggere, svette, shorts og fitness tees er de skal ha til i høst. Topp klær og leverandører av private etiketter gir mange høykvalitets og trendy varianter av disse athelisene.
Jorts-denimshorts er høyt høyt i etterspørselen i disse dager- og det er i menns avdeling. Kult, komfortabel og med topp kjendiser som Justin Beiber som vanner denne trenden, bør små selskaper absolutt lagre jorts for menn.
Flanellbukser- mens flanell-t-skjorter har vært etterspurt de siste årene, har flanellbukser nettopp kommet inn på festen. Disse buksene appellerer spesielt til forbrukerne som liker å kledde i fet skrift, og er fargerike og iøynefallende og er populære blant både kvinnelige og mannlige kunder. Selv om fulle bukser er mye mer etterspurt, kan du til og med engros flanell capris og shorts.
Superheltinspirerte tees- vi er ikke engang halvveis gjennom 2019, og vi har allerede sett noen av de viktigste superheltfilmene- Dawn of Justice, Civil War, Deadpool. Og superheltinspirerte sublimerte T-skjorter er topp høyt etterspørselsmessig i forbrukermarkedet. Muligens lagerfører du dem allerede, eller du har massevis av kunder som nærmer deg for disse tees. Bulk dem i dag, hvis du ikke allerede!
Sublimerte jakker- borte er dager da konvensjonelle varianter av jakker og hettegensere ville appellere alle. Med økningen av sublimering av fargestoffer har etterspørselen etter sublimering utoverwears økt med samme tempo. De er trendy, dristige, komfortable og kan stå brukeren ut fra mengden og kan få henne/ham til å se selvtillit og stilig.

Dette er de 5 trendende slitasje i høsten, hvis mani og etterspørsel er uten sidestykke i forbrukermarkedet. Kontakt Private Label Apparel Produsenter, merk disse bærer under ditt eget merkenavn og begynn å selge. Vær en pro -opportunist.

Tagger:
Privat etikettklær
Produsenter av private etiketter
Privat etikettklær
Produsenter av private etiketter
Privat etikett Fitness Clothing

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *